Ons nieuwe kampeermiddel!

Colorfullworld

Het is lange tijd stil geweest op deze blog. Na de brand zijn we heel hard gaan zoeken naar een optie om op vakantie te kunnen en kamperen blijkt toch voor ons het meest handig te zijn. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je in feite nooit van te voren hoeft te boeken. Daarnaast heb ik teveel specifieke hulpmiddelen nodig om mee te nemen.

Het gaat ons helemaal niet om “vakantie” vieren in de zin van lekker uitrusten van verplichte werkzaamheden, maar juist om het reizen en ontdekken van nieuwe (natuur) gebieden en plekjes. We kunnen ontzettend genieten van het rijden en het bezoeken van leuk dorpje(s) of steden waar we nog nooit zijn geweest.

Uiteindelijk kwamen we de caravan tegen die omgebouwd zou kunnen worden tegen een redelijke prijs. En dat ombouwen gebeurde afgelopen voorjaar. We testen de caravan en Sander ging hierna nog zelf heel hard aan de slag om alles wat hij zelf kon in orde te maken en zo zijn we nu in het bezit van een caravan waarmee we weer kunnen reizen. In juli zijn er nog kussens op nieuw bekleed en Sander kreeg een “echt” matras om op te slapen en daarmee is de 1e fase helemaal afgerond. Inzake wat aanpassingen kan het nog wat handiger, dat laten we later nog doen.

We zijn er heel blij mee en ontzettend dankbaar voor de bijdragen die mensen gaven zodat we relatief snel een nieuw kampeermiddel konden kopen. We zullen er absoluut van genieten dat we weer kunnen reizen!

Hierbij ook nog wat foto’s.

Colorfullworld-10

Overzicht vanuit bed achter naar het “woondeel”. Sander slaapt voor op de bank. Als ik in rolstoel zit sta ik op plek waar nu ook rolstoel/tillift staat. De tillift staat dan achter geparkeerd boven het bed. Sander heeft nog een tafeltje gemaakt, dat staat hier nog niet op de foto.

Colorfullworld-12

De hondjes hebben een plekje onder de tafel, natuurlijk mogen ze overal liggen. Alleen als we met de tillift moeten rijden moeten ze hier liggen en dat zijn ze al gewend. Ze trekken zonodig zelf hun poot/snuit in.

Colorfullworld-8

De nieuwe bekleding, dit is de zit en slaapbank van Sander.

Colorfullworld-5

Onze “eettafel” met daarachter mijn bed.

Colorfullworld-2

Sander’s bank en bed. Diverse losse kussens zijn nu 1 matras geworden, dat slaapt stukken beter.

Colorfullworld-13

Honden hebben al geleerd netjes te wachten en niet zomaar uit de caravan te springen. Hoewel Juliska dat heel soms wel even vergeet.

Colorfullworld-9

Caravan met voortent(en), die heb je in Nl wel nodig. Ideaal om als je weg bent alle spullen even op te bergen. En natuurlijk om onder te zitten bij regen. Omdat het binnen best krap is om met een tillift te rijden, liggen de honden ook wel in de voortent als wij bezig zijn.

 

7 gedachten over “Ons nieuwe kampeermiddel!”

  1. Wat fijn dat jullie toch relatief snel weer kunnen reizen. De ‘nieuwe’ caravan ziet er mooi uit. Heel veel reisplezier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s