Frustraties…..

Na mijn vorige blog heb ik een aantal contacten gehad met Welzorg. Dit mondde uit in een afspraak, waar wij bepaalde verwachtingen van hadden.

Helaas zijn die verwachtingen totaal niet uitgekomen. We zijn er behoorlijk onderste boven van.

Zoals ik al noemde in mijn eerdere blogs heb ik mij weer vol enthousiasme gestort op Colorfullworld en zelfs een nieuwe FB pagina opgericht. Vol met plannen.

Ik moet echter constateren dat het mij gewoon niet lukt om dit te combineren met alle contacten van Welzorg en vooral de voorvloeiende frustraties die hieruit voortkomen. Al mijn/onze energie gaat naar proberen mijn rolstoel gerepareerd te krijgen.

De manier waarop Welzorg nu te werk gaat, gaat zo tegen ons gevoel van redelijkheid en rechtvaardigheid in dat wij hier gewoon niet over uit kunnen. We kunnen ook niets echt (in)plannen, want we willen onze tijd vrij houden voor afspraken met Welzorg/gemeente Almere.

Natuurlijk zegt Welzorg als het niet uitkomt, komen we een andere keer. Maar wij trekken aan het kortste eind, als wij niet op data x “thuis” zijn dan wordt het gerust weer week/weken later.

Ik heb heel wat zitten puzzelen om de afgelopen tijd mijn plannen inzake mijn blog/colorfullworld(shop)/FB groep en het issue “rolstoel” te combineren.

Want ik heb plannen en leuke dingen gewoon nodig en wil juist die leuke plannen graag delen, maar het lukt mij niet voldoende energie vrij te maken. Natuurlijk merkt niemand dat ik iets niet doe cq er geen blog verschijnt etc, en in die zin is deze aankondiging dan ook overbodig.

Echter het voelt voor mij beter als ik gewoon toegeef dat het niet lukt, dan dat ik blijf puzzelen op wanneer ik weer een leuke update voor blog en FB kan neerzetten. Of wanneer ik mijn verder plannen uit de doeken kan doen. Het is juist dit wat mij zo verdrietig maakt, dat mijn/ons leven gewoon stil staat omdat er niet genoeg energie is voor beide zaken.

Dit betekent niet dat er geen blogs oid meer zullen verschijnen, maar dat wel dat ik mijn eigen verwachtingen en plannen nu eerst ver naar beneden moet bijstellen.

Het enige wat we nu per dag/ uur inplannen is de benodigde ontspanning. Veelal natuurlijk om te genieten van de pup. Daar zal ik dan ook wel over posten.

Verder is het proberen “overeind’ te blijven en hopen op wat betere tijden.

 

 

 

8 gedachten over “Frustraties…..”

 1. Ach lieverds toch. Ik word er, op afstand, zelfs boos van. Hoop toch zo dat er snel betere tijden voor jullie komen, dit houdt geen mens vol. Ondanks alles hoop ik dat jullie kunnen genieten van de prachtige pup.
  Liefs uit Zwolle

  Liked by 1 persoon

 2. Al reageer ik niet zo veel. Ik lees je posts en blogs en leef echt met jullie mee. Wat begrijp ik die verdomde frustratie en machteloosheid. Het zeer strakke systeem, eigen aan het land waarin we wonen, maakt dat ik je echt niet kan helpen. Enkel begrip tonen is wat ik kan … voelt ook zwak aan, maar het is niet anders. In Vlaanderen denken mensen heel vaak dat het voor mensen met een beperking bij jullie veel beter is dan bij ons. Steeds meer en meer vertel ik hen dat niets minder waar is. We zullen misschien sneller een eigen bijdrage leveren voor hulpmiddelen (aanvullend aan wat de overheid ons biedt) maar de regels zijn iets minder strak. We kunnen rechtstreeks met de verkoper onderhandelen en dat is toch een tussenstap minder.
  Lieve Peet en Sander geniet van jullie opgroeiende pup en natuurlijk ook van Bente. En ja, er komen andere tijden. Blijf vooral ook dromen van een betere toekomst en blijf plannen maken.
  Mis ook een live contact maar jullie zouden het ook anders willen.
  Liefs vanuit het herfstige zuiden,
  Veerle

  Liked by 1 persoon

 3. Natuurlijk Petra, een mens wil graag van alles. Maar soms moet je ook je ambitie naar beneden bij stellen. Los van de frustratie, welke ik mij goed kan voorstellen. Maar gelukkig laat jij ons momenteel genieten van prachtige pup belevenissen . En natuurlijk ook weer schitterenden foto’s ! Maar heel veel sterkte, met je strijd!,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s