Lief…..

De fokker waar wij onze pup kopen, geeft sinds de pups ca 3,5 week oud zijn, elke week een open middag. Dan kan elke koper komen kijken naar de pups. Helaas kan ik niet naar binnen dus ik ben erg afhankelijk van het weer. Het was spannend of de pups wel naar buiten konden de laatste 2 weken, gezien de vele regen. Ook afgelopen zaterdag was er regen voorspeld en ik baalde best. Maar we hadden geluk, want de zon brak toch door en de pups, inmiddels 5,5 week oud mochten voor het eerst echt buiten op het gras spelen. Wat een genot. Nog 2 weken en dan mogen we onze teef ophalen. Wij zijn er klaar voor…..

Tot die tijd genieten we van de foto’s die Sander en ik de laatste 2 weken hebben gemaakt. Genieten jullie even mee?

D80_7997

D80_8015

D80_8024

D80_8047

IMG_2523

D80_8129

D80_8104

IMG_2547

Nog meer zien, klik dan even door naar:

filmpje pups krijgen eten….

 

5 gedachten over “Lief…..”

  1. Heerlijke foto’s, het zijn van die lieve bolletjes. Ik heb katten uit het asiel en vind altijd jammer dat ik ze niet als kitten heb kunnen zien. Maar goed, dan hadden ze ook niet bij mij gewoond want ik heb alleen katten die extra zorg nodig hebben.

    Like

    1. Dat is inmiddels bekend 😉 Gelukkig hebben we allemaal verschillende smaken. Maar ze zal wel goed worden opgevoed, zodat ze weinig overlast bezorgd. Mijn hoop is dat mensen die een hond nemen ook zich echt verdiepen in hoe een hond benaderd en opgevoed moet worden, dan zou veel ergernis kunnen schelen 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s