Eindelijk op weg!

Dit jaar was een grote wens van ons om weer wat langer met de camper weg te kunnen gaan. In de winter had de camper een erg dure reparatie nodig en dat drukt je wel met de neus op de feiten, hoe lang houdt onze camper het nog vol. Tijd om weer te gaan genieten van onze camper.

We begonnen met wat voorbereidingen in Januari, met name de hulpmiddelen vertoonden weer eens de nodige mankementen. En dat bracht weer een heleboel stress met zich mee. Vooral Welzorg die ervoor moest zorgen dat de diverse mankementen aan mijn rolstoel gemaakt zouden worden, maakte er weer een potje van. Het werd een optelsom van ontelbare contactmomenten vanaf januari en 4 of 5 x een afspraak afgezegd in februari tm april door Welzorg wegens geen of niet de juiste onderdelen. Het maakte ons behoorlijk wanhopig en zat ik uiteindelijk huilend aan de telefoon met Welzorg, waarop de mevrouw de telefoniste ijzig kalm bleef. Welzorg kan je echt tot waanzin te drijven, maar het goede nieuws dat is toch niet gelukt, tenminste we zijn niet waanzinniger dan voor januari 2017- en mijn rolstoel is uiteindelijk toch klaar gekomen. Hoera! Wel ten koste van wat andere hulpmiddelen die nu mee zijn “op hoop van zegen” en de1e dag was Sander in de camper alweer mijn bed aan het repareren, want dat was er nog niet echt van gekomen. Nu maar duimen dat alles wat heel blijft.

FullSizeRender

Wij zijn gaan rijden, richting Duitsland en het doel is steeds meer naar het noorden, Scandinavië in en we hopen tot we niet langer verder kunnen. De noordkaap. We zullen het zien. Rustig aan is het motto en dat is de 1e dagen best gelukt.

We deden boodschappen bij de Lidl, wat echt een zegen is in Duitsland dat we daar wel bij supermarkten kunnen parkeren en aten heerlijke broodjes in de camper.

We reden over prachtige wegen en genoten van het landschap.IMG_1762

We sliepen op camperplekken en gingen nog even een dorpje in met veel zon en helaas ook de nodige regen.

Bente ging zelf even wat speelgoed en lekkers uitzoeken bij de Woolworth.

FullSizeRender-4

En rende lekker de poten uit zijn lijf en was te snel voor een scherpe foto 😉

FullSizeRender-8

Ik fotografeerde wel nog ergens wat prachtige bloemen.

FullSizeRender-1

En gaven deze eendjes ons een heerlijk voorjaarsgevoel!FullSizeRender-6

en zo vergingen ons de 1e dagen op weg naar een nieuw avontuur.

Fijne Pasen!

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Eindelijk op weg!”

 1. Wat moet je er toch voor doen eerdat er oprecht naar je geluisterd word…het is in en in triest…gelukkig nu heerlijk onderweg en genieten van alles wens jullie een voorspoedige reis en een heerlijke vakantie…

  Liefs Fia

  Liked by 1 persoon

 2. Tjonge wat een gedoe zeg, voor dat je iets gerepareerd krijgt.
  Maar zo te lezen zijn jullie weer winnaar en weer heerlijk op weg naar de Noordkaap. Wat grappig trouwens, Paula en ik hebben voor de zomer ook een rondreis Scandinavië geboekt. Alleen dit keer met een vérzorgde busreis. Dus ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verdere verslagen van de reis!

  Liked by 1 persoon

 3. We kunnen wel een clubje lotgenotencontact oprichten mbt Welzorg….. Maar helaas is Leo – zoals je wellicht weet – overleden verleden maand. Inmiddels heb ik een week geleden een camper aangeschaft, en ik heb plannen om richting Portugal te gaan. Leuk weer van je te lezen en ja, je hebt soms een dagtaak om zaken draaiende te houden.
  Veel plezier en mooie dingen zien!!
  Groetjes, syl

  Liked by 1 persoon

 4. Fijn dat jullie, ondanks alle ellende met Welzorg, toch kunnen (gaan) genieten van jullie welverdiende reis. Heel veel plezier en jullie ook fijne Pasen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s