Colorfullworld – Hoe een kunstkaart tot stand komt.

De afgelopen weken ben ik bezig geweest de collectie kaarten en andere producten beter te stroomlijnen. ik wil meer eenheid in de producten en een juiste voorraadbeheer. Dat lijkt wel te lukken, maar wat een werk en vooral wat een planning.

Want ik kan in feite nauwelijks iets alleen doen, dus ik wacht tot ik hulp heb en dan kunnen we weer iets doen. Als ik mij dan net niet lekker voel, komt er ook niet heel veel van, dus al met al heeft het nog wel wat voeten in de aarde.

Maar het lijkt wel te lukken, heel langzaam echt ministapje voor ministapje komt er meer lijn in.

Hierbij een kleine inkijk in wat in de laatste weken werd gemaakt. Dit moet nu worden afgewerkt, en dan ook nog uiteindelijk weer in de verkoop. Het verkopen van de kaarten is weer een ander onderdeel, en daar heb ik ook wat plannen mee, maar eerst mij maar eens richten op wat meer eenheid in de producten. Tot nu toe, heb ik gewoon een stapel kaarten en andere producten liggen en moet steeds weer tellen wat er in voorraad is. Als ik wat wil printen moet ik steeds weer de formaten opzoeken en de printer instellen. Dat is niet heel erg effectief, dus dat moet anders.

Met deze printer worden de kaarten geprint.

IMG_1798

Op grote A2 vellen worden vierkante kaarten geprint. Deze kaarten worden maar liefst 15,5 x 15,5 cm en zullen een luxe uitstraling krijgen.

IMG_1800

IMG_1787

Daarnaast worden er nog kleinere kaarten geprint en prints voor kleine cadeautjes, zoals notitieblokjes. Deze zullen ook in de webwinkel verschijnen. De kleinere cadeautjes met een foto van mijn hand werden op kunstmarkten zeer goed verkocht.

Welke cadeauproducten dat zijn, zal ik binnenkort showen!

IMG_1799

Na het drogen van de vellen, moet er worden gesneden en gevouwen. vervolgens moeten producten worden voorzien van een sticker en er wordt zo nodig een envelop bij gezocht. Daarna worden ze verpakt en in een voorraad lijst gezet.

Dit vervolg om tot mooie fotoproducten te komen, zal ik binnenkort hier showen!

3 gedachten over “Colorfullworld – Hoe een kunstkaart tot stand komt.”

  1. Heel leuk om te zien! Ik ben zelf ook bezig om te kijken of ik kaarten kan maken. Ik fotografeer ook veel. Weet eigenlijk niet eens waar je woont; zou graag ’s een bakkie doen maar…… Wij wonen op het eiland Goeree-Overflakkee….. (30 minuten ten zuiden van Rotterdam(… en jij?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s